Eko boerderij Reintjes

Giel en Anke Reintjes

Wij werken hier met veel plezier aan een erf dat in nauw contact staat met de samenleving. Dit vinden wij dan ook erg belangrijk aangezien we zo dichtbij het centrum wonen en werken.

Er gebeurt hier van alles! Zo melken we hier onze koeien en bieden opvang aan kinderen tot 4 jaar. Daarnaast zijn ook ouderen hier van harte welkom voor een zinvolle dagbesteding. Al deze verschillende takken maken ons erf tot een levendig geheel waar wij elke dag van genieten. Middels deze website laten wij u graag kennismaken met ons erf en als er vragen zijn neem dan gerust contact met ons op!

In de uiterwaarden van de Niers runnen we ons biologisch melkveebedrijf. We hebben rood-zwart bonte koeien die in de zomerdagen heerlijk in de wei grazen. In de winter krijgen ze gras en mais te eten, dat door ons zelf is geoogst, waarvan ze heerlijke melk maken. Naast onze prachtige koeien, hebben we nog meer dieren op de boerderij, zoals schapen, geiten, kippen, konijnen, paarden en niet te vergeten onze honden. Natuurlijk bent u op ons erf altijd van harte welkom om te komen kijken!

Klik hier voor meer informatie

adres :
Looiseweg 1
6595 PA Ottersum NL