|

Goud voor roodcultuur-kaas bij DLG-keuring

Biologische kaasmakerij Aurora uit Kranenburg ontvangt een gouden onderscheiding van de DLG voor hun roodcultuur-kaas “Ostaras Morgenrood”. De kaas overtuigde in de categorieën uiterlijk, geur, consistentie en smaak en werd bekroond voor zijn uitstekende kwaliteit.

Kranenburg, 15 juni 2023 – Biologische kaasmakerij Aurora uit Kranenburg heeft indruk gemaakt met hun nieuwste creatie, de roodcultuur-kaas “Ostaras Morgenrood”, bij de gerenommeerde DLG – Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft – en heeft een gouden onderscheiding ontvangen. De buitengewone kaas behaalde uitstekende beoordelingen in alle vijf categorieën, namelijk uiterlijk, geur, consistentie en smaak. De familie ten Dam, die al meer dan 40 jaar de biologische kaasmakerij Aurora leidt, is trots op de erkenning voor hun werk.

Met veel passie en vakmanschap hebben ze de biologisch gecertificeerde roodcultuur-kaas “Ostaras Morgenrood” ontwikkeld, die nu met goud is bekroond door de DLG. Deze onderscheiding is een bewijs van de uitstekende kwaliteit van de producten die in de biologische kaasmakerij Aurora worden gemaakt. “We zijn ontzettend blij en voelen ons zeer vereerd dat onze roodcultuur-kaas ‘Ostaras Morgenrood’ goud heeft gewonnen bij de DLG-keuring”, zegt Manon ten Dam, directeur van biologische kaasmakerij Aurora. “Het is een bevestiging van ons jarenlange werk om onze klanten hoogwaardige biologische kaasproducten aan te bieden. We streven er altijd naar om traditie te combineren met innovatieve ideeën en unieke smaakervaringen te creëren.” De DLG-keuring is een van de belangrijkste evenementen in de landbouw- en voedingsmiddelenbranche en geniet wereldwijd een uitstekende reputatie. Om de felbegeerde onderscheiding te ontvangen, moeten producten strenge kwaliteitscriteria halen en aan een onafhankelijke jury worden gepresenteerd. De roodcultuur-kaas “Ostaras Morgenrood” van Aurora heeft de experts overtuigd met zijn aantrekkelijke uiterlijk, verleidelijke geur, aangename consistentie en unieke smaak.

“Ons doel is om de beste biologische kaasproducten aan te bieden die niet alleen heerlijk smaken, maar ook voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen”, voegt Manon ten Dam toe. “We zijn er trots op dat ‘Ostaras Morgenrood’ zeer goede beoordelingen heeft gekregen in alle categorieën van de DLG-keuring. Dit is een bevestiging van ons streven en onze passie voor duurzame landbouw en traditionele kaasbereiding.” De roodcultuur-kaas “Ostaras Morgenrood” is sinds afgelopen herfst al verkrijgbaar in veel biologische winkels. Kaasliefhebbers kunnen uitkijken naar een uniek genot dat met goud is bekroond door de DLG.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *