Familiekaasmakerij Aurora onthult trots hun nieuwste meesterkaas: “Antonius Abt”

De biologische kaasmakerij Aurora stelt opnieuw normen in de wereld van de kaaskunst en onthult met trots hun nieuwste creatie: de “Antonius Abt” – een halfharde biologische kaas, een subtiel gerijpte roodflora kaas.

Al meer dan 40 jaar werkt familiekaasmakerij Aurora met ambachtelijke vakmanschap en maakt daarbij gebruik van hoogwaardige biologische ingrediënten. In de kaas “Antonius Abt” komen deze waarden samen, verenigd in een voortreffelijke halfharde kaas. Gemaakt van geselecteerde biologische melk, belooft deze kaas een smaakbeleving die smelt op de tong.

Deze kaas wordt gepresenteerd in een milieuvriendelijke papieren verpakking en biedt een buitengewoon fijne en pittige smaakervaring. Of het nu als verleidelijke snack is, op een smaakvol kaasplateau of op een boterham – de kaas “Antonius Abt” is een verrijking voor iedereen die op zoek is naar buitengewone smaak.

Abt Antonius - halbfester Ziegekäse - auch erhältlich aus Jersey-, Kuh- oder Schafsmilch
Antonius Abt- halfharde geitenkaas
ook verkrijgbaar van jersey-, koe- of schapenmelk

Manon ten Dam, directeur van familiekaasmakerij Aurora, is heel tevreden: “De ‘Antonius Abt’ is niet zo maar een kaas, maar biedt traditie en diversiteit aan aroma’s. We zijn er trots op onze klanten een product te kunnen bieden dat ambachtelijk vakmanschap en eersteklas biologische kwaliteit combineert.”

Het bijzondere verhaal achter de kaas “Antonius Abt” geeft het een unieke karakter. Met uitzicht op de kapel gewijd aan de heilige Antonius, rijpt deze kaas in de oude kaasmakerij in Ven-Zelderheide, waar de wortels van de kaasfamilie ten Dam liggen. Zijn hemelse smaak is zo verleidelijk dat het zelfs de heilige Antonius in verleiding zou brengen. Kaasmakerij Aurora moedigt fijnproevers en kaasliefhebbers aan om de diversiteit van de “Abt Antonius” kaas te proeven. En de unieke smaakbeleving te ervaren.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *