|

“Mama Kuh” kaas van de familiekaasmakerij Aurora: Een samenwerking met twee Demeter-boerderijen

Familiekaasmakerij Aurora Kaas GmbH presenteert een nieuw product aan het publiek.

Kranenburg, 12 september 2023 – Familiekaasmakerij Aurora Kaas is verheugd haar nieuwste aanvulling op het productportfolio te kunnen presenteren: de “Mama Kuh” Kaas. In nauwe samenwerking met twee toegewijde Demeter-boerderijen uit de regio is deze kaas overtuigend door zijn milde en romige smaak.

Het bijzondere van de “Mama Kuh” Kaas ligt in het gebruik van melk afkomstig van boerderijen, waar de kalfjes bij de koeien groot worden, een benadering die het welzijn van de dieren centraal stelt.

“We zijn trots om onze ‘Mama Kuh’ Kaas te presenteren, die niet alleen het hoogste genot belooft, maar ook ons streven naar dierenwelzijn en hoogwaardige producten benadrukt,” aldus Ruth Laakmann, langdurige bedrijfsleider van boerderij Schanzenhof in Alpen.

De keuze voor het grootbrengen van kalveren bij hun moederkoe is een weloverwogen beslissing die echter meer inspanning van boeren vereist. Aurora Kaas streeft ernaar dergelijke duurzame praktijken te ondersteunen en tegelijkertijd bewustzijn te creëren voor de uitdagingen die daarmee gepaard gaan.

Het opvallende uiterlijk van de “Mama Kuh” Kaas weerspiegelt de uniekheid van dit product en richt zich met name op kinderen en jonge gezinnen. Geproduceerd in de moderne zuivelfabriek in Kranenburg, wordt elke kaas met liefdevol vakmanschap verzorgd totdat hij de perfecte rijpheid bereikt.

Bezoek ons op de bioNord om de “Mama Kuh” Kaas van dichtbij te ervaren en meer te weten te komen over onze samenwerking met de Demeter-boerderijen.

Onze bijdrage voor meer dierenwelzijn

Mama Kuh-de kaas waarbij kalfjes heel natuurlijk groot mogen worden

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *